De dagen worden kouder, de feestdagen komen er weer aan. Een mooi moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar.

 

“En wat een jaar was het voor Fysio Delsink!”

Laten we beginnen met jullie allemaal ontzettend te bedanken voor het vertrouwen in Fysio Delsink. Het is heel mooi om te zien hoe iedereen mij het afgelopen jaar heeft weten te vinden. Bekende en nieuwe gezichten. Het vertrouwen dat jullie in mij hebben, geeft mij energie om Fysio Delsink te blijven ontwikkelen, zodat het een begrip kan worden in Nijmegen en omstreken! In deze blog blik ik aan de hand van een aantal highlights terug op Fysio Delsink in 2022.

De start van Fysio Delsink

Een droom die werkelijkheid is geworden. Ik heb er de afgelopen jaren regelmatig met mijn vrouw Irada over gesproken. Kan ik een eigen praktijk starten? Vaak dacht ik: misschien ooit. Maar die ooit kwam ineens, het voelde goed, het idee ging niet meer uit mijn hoofd; het moest gebeuren!

“Fysio Delsink, samen werken aan herstel”. Dit betekent niet alleen een samenwerking met de patiënt, maar ook met toffe bedrijven in en rondom Nijmegen. Zo heb ik bijvoorbeeld bij Pieter Eggenhuizen (By Pete, https://bypete.nl) mijn bedrijfskleding gekocht en dit laten bedrukken bij Nick Uijt den Boogaard (NiBo Kleding, https://www.nibokleding.nl)

Nu het plan rond was, moest ik toch echt op zoek naar een passende ruimte die mijn visie voor Fysio Delsink mooi kon aanvullen. Deze vond ik op de Groenestraat nummer 294 in het Bedrijven Centrum Nijmegen (BCG). Een ruimte waar je bij binnenkomst voelt; dit is een fysiotherapiepraktijk die het anders doet. Een huiselijk gevoel, wat plantjes, een persoonlijke touch en hier en daar een vleugje Fysio Delsink okergeel!

Website

Het afgelopen jaar heb ik met mijn eigen websiteteam, bestaande uit twee van mijn beste vrienden Menno en Paul een hele toffe website kunnen bouwen. Ik ben hier erg trots op! Hier zijn foto’s te zien die zijn gemaakt door Danielle Janssen (Daja fotografie, https://www.dajafotografie.nl) en promotiefilmpjes van Bas Govaarts (Videobros, https://www.videobros.nl). Heb je het nog niet gecheckt? Kijk dan even hier: https://www.fysiodelsink.nl

4-daagse Nijmegen 2022

Samenwerken vind ik leuk! Daarom heb ik ook met Erik van Plan H sportmassage & blessurepreventie (https://planhsportmassage.nl), de 4Daagse 2022 sportmassages georganiseerd. Fysio Delsink werd die week versterkt door vier hardwerkende studenten fysiotherapie: Niels, Puck, Marieke en Tommy. Samen met Erik hebben wij op twee locaties (Groenestraat en aan de oranjesingel bij Fit20) een heleboel vermoeide beentjes kunnen verlichten, zodat zij deze bijzondere editie van drie dagen konden uitlopen.

Zorgteam Riverland

Kort na mijn start op de Groenestraat, kwam ik in contact met het Riverland Healthcentre (https://riverlandhealthcentre.nl). Hernany Hernandez (de eigenaar) ging van de locatie bij de Honigfabriek verhuizen naar de Biezen en had een nieuwe huisfysiotherapeut nodig. Ik heb deze kans met beide handen aangepakt en ben sinds augustus onderdeel van zorgteam Riverland. Dit doe ik samen met Niels Derks (het Lijfwiel, https://hetlijfwiel.nl/) en Annelies van den Hoven (Die eet en sport, https://dieeetensport.nl/). Hierdoor beschikt Fysio Delsink over twee hele toffe locaties en is er al snel eentje bij jou in de buurt.

Personal Trainers

Bij Riverland Healthcentre heb ik ook zeer vakbekwame personal trainers ontmoet; Mercy van de Aa & Terrence Huizinga (Provectas, https://www.provectas.nl/) en Daniel Schepers (100% Personal Training, https://100pt.nl/). Zij hebben ieder hun eigen expertise, waar ik graag gebruik van maak indien nodig.

Plannen voor 2023

  • Samenwerking met The Wasps, een hele mooie rugbyclub in Nijmegen-West.
  • Sportmassages tijdens de 4-daagse 2023 in samenwerking met Riverland Healthcentre, Plan H sportmassage & blessurepreventie en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
  • Meer blogs schrijven.
  • YouTubekanaal met oefeningen voor thuis gericht op allerlei lichamelijke klachten.
  • Samenwerking met het EDS fonds.
  • En nog veel meer…

Samen werken aan herstel

Ik ben super dankbaar voor alle hulp en ondersteuning die ik heb gekregen van mijn zakenrelaties, patiënten, vrienden en familie. In het bijzonder ook mijn vrouw Irada, die altijd voor mij klaarstaat en mij steunt in alles wat ik doe.

“Zonder jullie is er geen Fysio Delsink!”

Feestdagen

Fysio Delsink is voor en tussen de feestdagen gewoon op de vaste tijden geopend. Ik wil jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen. Geniet van alles wat voor jou Kerst en Nieuwjaar compleet maakt!

Robbin, Fysio DelsinkSamen werken aan herstel.