Riverland Healthcentre (https://riverlandhealthcentre.nl) werkt er hard aan om een bekend begrip in Nijmegen en omstreken te worden. Een healthcentre met een vereniginggevoel, waar de trainers voor je klaar staan als je daar behoefte aan hebt. Lange tijd was de oude Honigfabriek de thuisbasis. Sinds juli 2022 is er een hele toffe nieuwe locatie op de Biezen 1 te Nijmegen! 1750 m2 voor fitness en krachttraining en verschillende ruimtes voor dans, kickboksen en sportlessen. Sinds augustus heeft Fysio Delsink hier ook een thuis. Dat betekent dat je naast de praktijk op de Groenestraat 294 (BCG) nu ook terecht kunt bij de Biezen 1 (Riverland Healthcentre).

Zorgteam Riverland

Samenwerken staat centraal bij Fysio Delsink, zodat de optimale combinatie van zorg voor jou mogelijk is. Hernany Hernandez de man achter het Riverland Healthcentre werkt ook graag samen met andere partijen. Hierdoor is “Zorgteam Riverland” ontstaan. Een team dat nu uit “Fysio Delsink” en “het Lijfwiel” (cesartherapie, orthomoleculaire therapie en sportmassage) bestaat. In de toekomst zal dit team uitbreiden met onder andere een diëtist en mogelijk met andere zorgdisciplines. De lijntjes zijn kort, dus een overleg tussen de zorgprofessionals is zo geregeld. De gedeelde kennis, zorgt voor nog meer expertise. Op deze manier is de best passende zorg mogelijk.

Waar zit ik?

De praktijkruimte zit op de hoek van het gebouw. Naast de grote ingang voor de gym is er een glazen deur waar je naar binnen kunt. Hier is een wachtruimte, waar je plaats kan nemen bij afspraken en opgehaald zult worden.

Zorgteam Riverland

Personal training

Naast het zorgteam en het Riverlandteam is er ook een zeer deskundig personal-trainerteam, dat onder de naam “Provectas” bekend staan. Onder leiding van Mercy van de Aa en Terrence Huizinga staan er meerdere personal trainers voor je klaar. Wij versterken elkaar door naar elkaar te verwijzen als onze klanten/patiënten hier behoefte aan hebben.

Naast Provectas is Daniel Schepers er voor je als personal trainer én specialist op het gebied van voeding (en afvallen). Hij is mijn go to als het om voeding gaat.

Inloopspreekuur

In september heb ik op de vrijdagmiddag van 13.30 – 14.30 een inloopspreekuur georganiseerd. Door het succes hiervan, heb ik besloten om deze actie door te trekken tot het einde van dit jaar. Loop je al langer met klachten, heb je vragen over je houding of vraag je je af of je bepaalde oefeningen wel goed doet? Kom vooral eens langs!

Inloopspreekuur

Praktische informatie

  • Momenteel ben ik twee dagdelen aanwezig bij Riverland Healthcentre, op de dinsdag- en vrijdagmiddag.
  • Je kunt mij altijd even aanspreken als je vragen hebt, of loop gewoon eens binnen (als de deur openstaat). Appen, mailen of bellen kan natuurlijk ook.
  • Kijk vooral nog wat rond op de website fysiodelsink.nl voor meer informatie.

Heb je na het lezen van deze blog vragen, of wil je een keer komen kijken op locatie?

Je kunt altijd contact met mij opnemen en bent van harte welkom op beide praktijklocaties!

Robbin, Fysio DelsinkSamen werken aan herstel.